Mars 2004

1, måndag. Var på jobbet. Skjutsade Niklas till tåget och Sisi hem innan.

2, tisdag. Ointressant.

3, onsdag. Ointressant. Jag var på jobbet. På kvällen var det macpub, men jag orkade verkligen inte.

4, torsdag. Var inte på statsvet men dock på journalist. Journalilsternas switch hade gett upp helt men LDC lyckades inte göra något idag. På vägen tillbaka körde jag via Höör och hälsade på Fredrik.

5, fredag. Var hemma på dagen. Klockan 18 var det rep i Uppåkra kyrka inför förklädd Gud i helgen. Kom hem rätt sent, men Jens kom över. Vi scannade lite bilder och kom på ett galet projekt, att scanna in gamla dubbel-8-filmer, ruta för ruta och sedan göra film av det.

6, lördag. Var på plats i Staffanstorp vid 14:30 inför genrepet i S:t Staffanssalen. Konserten gick rätt bra. På kvällen sov jag över hos Niklas och Sisi.

7, söndag. Redan klockan 10 hade vi Obinett-rep i Eslöv. Ny flöjtist då Annika är sjuk, Tinas syster. Det visade sig att det saknades en trumpetare till aftonens konsert i Uppåkra. Efter mycken övertalning lyckades jag få Niklas att spela. Han var nervös som sjutton men klarade det galant. Körde till Sölvesborg.

8, måndag. Stannade hemma och jobbade. Fick mycket gjort.

9, tisdag. På jobb. På kvällen var jag hos maestro Flink och pysslade med deras PowerBook. Det tog tid och jag var inte hemma i Sölves förrän 12!

10, onsdag. På jobb. Även denna kväll var jag hos Flink, nu blev dock datorn klar och jag kunde komma hem vid 11, efter att ha varit i Lund och köpt en dock-station till 600an.

11, torsdag. Jobbade lite med uppsatserna innan jag åkte till jobbet. Fick tag på en Macintosh Portable från Statsvet, cool!

12, fredag. Tog det ganska lugnt på jobbet. Efter jobbet körde jag till Åhus och furubodalägret med Karlshamns musiksällskap. Eftersom jag ska repetera imorgon stannade jag inte kvar över natten, det var första gången! Jag var ju till och med där på en permis när jag gjorde lumpen!

Maestro Andersson dompterar orkestern

13, lördag. Var i Eslöv och repeterade. Kom för tidigt, men fick då se Tinas jobb :) På kvällen var Jens över. Jag scannade färdigt Holland-8an och vi glodde på melodivärstiskvalen.

14, söndag. Konsert i Höör, på förmiddagen slappade jag och läste på inför presentationen ikväll. Konserten gick väl hyffsat, inget att hetsa upp sig för, en del missar, men överlag acceptabelt.

15, måndag. Var på jobbet, inget att hetsa upp sig över.

16, tisdag. Samma idag. På kvällen handledning på BIB052, en kom...

17, onsdag. Inget kul på jobbet, men Björnström kom förbi på väg till CeBit. Han hade hyrt en Lexus! Han körde mig till Malmö där vi hade min-pub på Jensens Bøffehus. Det blev riktigt sent hem, efter midnatt.

18, torsdag. Jag jobbade hemma på förmiddagen och drog ner till jobbet vid lunch. Skulle ha varit till Trelleborg och övat men orkade inte utan åkte hem istället.

19, fredag. På jobbet hela dagen, fick väl en del gjort.

20, lördag. Fest i Hällevik hemma hos HV. Trevlig afton, vi var runt 10 man.

21, söndag. Lider pin av allt vin från igår...

22, måndag. Intet av intresse.

23, tisdag. Intet av intresse.

24, onsdag. Vi var och tittade på lägenheten, det ser mycket bra ut.

25, torsdag. Var runt lite här och där med småjobb.

26, fredag. Diplomering. Gert kom ner till mig innan lunch, vi var på MAX och åt, klockan 14 var vi i aulan, 15 konsert, det hela avlöpte mycket bra. Efter det var jag med Peter och köpte ut på systmet till festen imorgon.

27, lördag. Fest i AF, riktigt trevligt. På kvällen knoppade jag hos Niklas, Bodil körde så jag kom hem lätt.

28, söndag. Lite bakis, men var tillbaka i Sölves efter lunch. På eftermiddagen monterades 3"-systemet på plats.

29, måndag. Intet nytt.

30, tisdag. Inte nått kul idag heller, men det är nått strul med bilen, magnetventilen hade hängt sig, oj vad turbon laddade... På kvällen hade jag handledning, ingen kom...

31, onsdag.