Maj 2004

1, lördag. Kom hem 4:15, somnade 5:30, vaknade 7:30. Bror lånade bilen och skjutsade mig sen ner till torget där jag marscherade med TMK till Folkets Park. På kvällen var jag över till broder och åt lite mat, kollade film och lite fotboll.

2, söndag. En dag hemma, jag försökte få lite ordning på kartongerna som stått och sett trista ut på golvet sen jag flyttade in.

3, måndag.

4, tisdag.

5, onsdag.

6, torsdag.

7, fredag. Var på anställningsintervju på MacSupport, få se vad som blir av det. Körde upp till Sölvesborg.

8, lördag. Var hos mormor och morfar eftersom mormor fyllde 82. Vi var hos Jens och såg ishockey.

9, söndag. Pysslade med båtmotorn. Hos Jens igenom på kvällen.

10, måndag. Åskade i Sölvesborg. Blixten slog ner i längan. Hela slottslängorna brann upp. Det är sant, hela skiten brann upp. Föräldrarnas hus klarade sig mirakulöst, men allt vi hade i längan brann liksom glashyttan och allt annat. Få se om jag lägger upp bilder på eländet. Vi åkte upp så fort det stod klart att det brann.

11, tisdag. Tillbaka i Lund, men lite svårt att göra något vettigt.

12, onsdag.

13, torsdag. Såg melodifestivalens semifinal på kvällen.

14, fredag. Hemma rätt tidigt. Inget speciellt.

15, lördag. Skjutsade Victor till Helsingborg och köpte scooterdelar, på eftermiddagen tog Niklas, Sisi och jag en tur till Ystad. På kvällen såg vi melodifestivalen och åt gott.

16, söndag. Diskade. På kvällen var jag i Trelleborg inför Berlinresan på torsdag.

17, måndag. Inga genombrott idag heller. Sent på kvällen (läs midnatt) var Macbettan och jag ute och körde en stund, han hade beslutsångest inför ny lägenhet..

18, tisdag. Inget nytt. På aftonen var det planerat strömavbrott, jag åkte hem en stund. På väg hem stannade jag till hos Macbettan. Fick mig en bit mat och en pratstund.

19, onsdag. Vanlig dag på jobbet occh på kvällen packade jag inför resan.

20, torsdag. Tidigt på morgonen iväg till Trelleborg för Berlin-resan. Vi korkade upp vår första bier redan innan 8! Väl framme i Berlin blev det rundtur i några långa timmar under vilken vi naturligtvis hävde mer bier! På kvällen var vi på pizzeria inte långt från vårt "Hotell California" på Kurfurstendamm.

21, fredag. Spelning utanför Berlin där de hade någon form av "Europa-festival". Synnerligen tomt i åskådarleden, men lika glada var vi för det, vi fick ju dricka bier! Eftermiddagen var mer rundturer, bland annt till Cecilienhof, där segrarmakterna hade konferens 1945. Lite fräck att tänka sig att Stalin hade suttit i ett av rummen. Lunchen blev vettlöst sent i holländska kvarteren där vi åt gös eller vad det nu var för "inhemsk" fisk. Rätt gott faktiskt. På eftermiddagen mer rundtur, där slottet Sans souci var största begivenheten. På kvällen var vi på turkisk restaurang, mycket gott.

22, lördag. Förmiddagen frei, så vi var på KDW och spanade in alla läckerheter. Dyrt som tusan så vi handlade inget. På eftermiddagen spelade vi i Potsdamer Arakade, vilket var den bäst besökta konserten (vad skulle flanörerna i köpcentret göra? Fly?). På kvällen var det "jubileumsmiddag" på en rejäl bierstube där det var umpa-musik med dragspel och bas och mängder av bier. Efter det slaget var man rätt nöjd med att komma hem och ta några bier. Bussen gick sönder så vi fick åka taxi till hotellet där vi drog i oss några bier till :)

23, söndag. Spelade i Köpenick, en "förort" till Berlin (gamla öst) där det regnade och blåste. Vi käkade klassisk tysk schnizel på rådhuskällaren varefter vi tog bussen mot Rostock och Trelleborg. Under hela resan konsumerades som sig bör rejält med bier. Framme i Malmö igen vid halv 12 och sen tog det en halvtimme att hitta parkering och nej, jag körde inte, det gjorde bror ;)

24, måndag. En vanlig dag på jobbet.

25, tisdag. Åt lunch med Sigge. Styrelsemöte, varefter jag körde till Sölvesborg på lite semester (och Lisa-tid).

26, onsdag. Bilen servades, tyvärr verkar det vara fel på O2-sensorn, dyr att byta :(

27, torsdag. Tog det lugnt i Sölves.

28, fredag. Samma här.

29, lördag. Å inget annat här heller.

30, söndag. Morsans dator bröt samman kvällen innan, jag fick helt enkelt köra till Malmö tur och retur för att fixa den.

31, måndag. Var hos mormor och morfar på lunch. Framåt kvällningen körde jag tillbaka till Malmö.