Januari 2004

1, torsdag. Vi tog det lugnt i Sölvesborg.

2, fredag. Framåt eftermiddagen åkte vi till Malmö. På vägen ner tog jag några bedårande bilder på den vackra solnedgången. Lisa fick vara hos Nicke och Sisi medan vi var och handlade. Sen tog Nicke och Sisi bilen till Sölvesborg. Vi bakade pizza på kvällen.

3, lördag. En dag framför datorn och leka med Lisa.

4, söndag. Se lördag!

5, måndag. Då det är konsert imorgon körde jag upp till Sölvesborg

6, tisdag. Konsert i kyrkan i Sölvesborg. Vi repade på eftermiddagen. Konserten, innehållande Öhrwalls Gaudete, gick bra.

Adjunkt Boberg och Kantor Svensson

7, onsdag. Körde tillbaka till Lund/Malmö men lämnade av Lisa i Malmö först. Första dagen på jobbet. Det var mycket strul på journalist, spenderade hela dagen där.

8, torsdag. Fortfarande strul men jag var klar till lunch.

9, fredag. Lisa var med mig på jobbet idag, hon är rätt poppis, minst sagt. Daniel kom över och senare även hans flickvän. Tillsammans med Åsa tog vi alla fyra en promenad i botan där vi träffade biskopen med vovve.

Som sagt, Lisa är poppis!

10, lördag. På förmiddagen kom min nya laddluftkylare. Lisa och jag körde till Sölvesborg på eftermiddagen då jag fått löfte om att låna ett garage för monteringen.

11, söndag. Hela dagen gick åt till att montera laddluftkylaren, särskilt struligt var anpassningen av slangen mellan turbo och kylaren då jag fick bygga denna själv. Morsan badade, borstade och ansade Lisa, jisses vad fluffig hon blev!

Sönderplockad 9-3a

12, måndag. Lisa var med mig på jobbet på förmiddagen. På eftermiddagen var jag hemma, körde Lotta till Bulltofta bygg. På kvällen hämtade jag upp Sisi och Niklas och vi körde till lund och köpte pizza på VESPA. En trevlig afton.

13, tisdag. Inget kul på jobbet, Lotta ska renovera Sagas rum, och håller på och tar bort gammal färg.

14, onsdag. Inget nytt på jobbet idag heller, vi förbereder kursstart. På kvällen hade vi första 99mac-pubben.

Man undrar ju vad Viktor just sa...

Himla skojjigt gäng...

15, torsdag. Jag var på statsvet på förmiddagen och på eftermiddagen på kulturvet.

16, fredag. Pysslar lite inför kursstart, kolla kompendiet osv. På kvällen kollade Lotta och jag film.

17, lördag. Sisi kom över med sin nya iBook som hade lite problem. Hon stannade tills Niklas kom och de gick inte hem förrän närmare 1 på natten.

18, söndag. Johan och jag var STCS-träff i Gårdstånga, fast det var inte så himla kul. Bilnissar är uppenbarligen inte lika roliga som datanissar ;)

Många SAABar blev det.

19, måndag. Åsså drar databaskursen igång. Jag var hemma på förmiddagen till lunch och åkte sedan och hade föreläsning. Var med Lotta och köpte färgborttagning på morgonen.

20, tisdag. Samma som måndag, faktiskt. Sisi var hos oss under dagen och hjälpte Lotta.

21, onsdag. Lisa var med mig på jobbet hela dagen, hon var mycket duktig och gör som vanligt succé.

22, torsdag. Gruppundervisning hela dagen. Mycket jobbigt. Lisa var hos Niklas och Sisi, på kvällen var vi bjudna dit på lasange, Saga fick dock lite feber så det blev snabbt därifrån igen.

23, fredag. Jag försökte få lite gjort på jobbet, men hade besök stora delar av dagen.

24, lördag. Jag repade med obinett på insten och Saga åkte till sin farfar för att vi ska på opera imorgon. På aftonen var vi bjudna på mat hos Fredrik och Mia!

25, söndag. Lotta och jag var på "La Bohéme" på eftermiddagen, det var ju min julklapp. Saga kom tillbaka från farfar.

26, måndag. Gruppundervisning hela dagen. Jobbigt. Sen blev det mycket snack så jag åkte inte hem förrän vid halv 7. Lisa hade varit hos Niklas och Sisi på förmiddagen då Lotta var och körde.

27, tisdag. Här minns man inte mycket...

28, onsdag. Inte här heller...

29, torsdag. Sista vanliga undervisningen. Snö hade det kommit i mängder så jag kom försent. Niklas med kursare kom förbi på eftermiddagen och vi var och tryckte ritningar.

Inte en vanlig syn i Skåne.

30, fredag. Niklas födelsedag, inget speciellt hände för han var ju i Köpenhamn. På kvällen var jag i Borlunda och repade med obinetten, det var mycket snö och Lasse körde i diket på vägen.

31, lördag. Vi körde till Sölvesborg via Biltema i Helsingborg, det tog väldigt lång tid eftersom det snöade ymnigt. Vi åt en god middag och mormor och morfar var på besök till kaffet.

Petter och Lisa i snön.

Födelsedagsbarnet slevar i sig tårta.