Februari 2004

1, söndag. Vi tog det lugnt i Sölvesborg. Jag tvättade bilen. Jens var över på besök och jag lattjade lite med Garageband.

2, måndag. Tidigt som sjutton åkte vi söderut, klockan 9 hade jag undervisning och då hade jag hunnit släppa av Lotta i Malmö. Lisa stannade i Sölvesborg eftersom Niklas och Sisi var ädr och ingen kunde passa Lisa medans Lotta var på körskolan.

3, tisdag. Hela gänget kom från Sölvesborg och Lisa blev avsläppt i Lund, då visade det sig att morsan klippt Lisa, jisses vad söt hon blev. Lite strul med magen har hon dock, troligen för att hon nallat mat av de andra hundarna.

4, onsdag. Inget speciellt, på kvällen kom en 99maccare förbi. Dessutom gjorde jag en större uppdatering av dagboken och lade till bildgalleriet på Lisa, som ju så flitigt efterfrågats...

5, torsdag. Undervisning, jag hann inte med mycket annat idag.

6, fredag. Åkte Sölvesborg ganska tidigt och lyckades på så sätt att hinna klippa mig.

7, lördag. Lugnt och fint.

8, söndag. Var hos mormor och morfar och åt lunch. Senare var morsan och jag där och drack kaffe samt fotade lite konst. Åkte sent tillbaka till Malmö.

9, måndag. Handledning hela dagen.

10, tisdag. Samma här.

11, onsdag. Tidigt på morgonen, vid 3-tiden gick larmet nere på resebyrån, strax innan hade jag vaknat av att det var ett jäkla bankande. När jag tittar ut ser jag 3 personer gå uppför Bergsgatan, mot möllan. Möter dem gör en polis som försöker stoppa dem, och lyckas stoppa en av dem. Det visar sig att polisen skuggat dem ett tag och när de bröt sig in i resebyrån ingrep de. Dock kom de andra 2 undan trots en rejäl polisinsats, rena actionrullen. Vi ringde Costa som fick skynda sig hit, vi var ner och pratade lite med honom. Se lyckades ju inte vi somna förrän långt efter 4. Var sent till jobbet, av förklarliga skäl, Lisa var med mig på jobbet och gjorde stor succe. Jag hinner inte mycket annat än att ge handledning.

Datahund?

12, torsdag. Sent på jobbet även denna dag. En sväng på statsvet och en på journalist hann jag med. Efter jobbet åt jag mat hos Nicke och Sisi.

13, fredag. Strulig dag, mycket hände. Köpte TV åt statsvet, drack kaffe hos Oscar, skjutsade Åsa till tåget.

14, lördag. Idag kom gänget ner från Sölvesborg och vi packade ihop mycket av mina saker. För de som ännu inte vet så får väl bomben komma här då: Lotta och jag flyttar isär och från den 1/4 har jag egen lägenhet på Kristianstadsgatan....

15, söndag. Pysslade i lägenheten, ställde iordning "det som är kvar".

16, måndag. Handledningen tar all tid, men jag hjälpte Sigge att komma in i återvinningsskjulet och där hittade jag enn PM 5500/275, med alla tillbehör, fungerande! Kul. På kvällen kände jag att "måttet var rågat" ungefär och jag ringde över Niklas. Vi plockade ihop mina sista saker och tryckte in det i "skrubben", sen tog jag kläder och annat och stack till Sölvesborg. Fram till 1/4 bor jag nu i Sölvesborg.

17, tisdag. Handledning, handledning, osv. Dessutom styrelsemöte.

18, onsdag. Även idag var det i stort omöjligt att få något gjort...

19, torsdag. Förkylningen tilltog så jag stannar hemma idag.

20, fredag. Än värre idag, sängen nästan hela dagen.

21, lördag. Idag var Lisa på sin första utställning, i Hässleholm. Elvis vann rasen men domaren tyckte att Lisa var finare, men hon var ju för ung. Niklas, Sisi och Henrik kom och tittade. På kvällen kom Jens förbi.

22, söndag. Botade förkylning.

23, måndag. Var på jobbet. På kvällen sov jag över hos Niklas och Sisi, jag hade då Chata med mig som ska bo hos dem i veckan.

24, tisdag. Kortare tur på jobbet, var i Sölvesborg redan på eftermiddagen.

25, onsdag. En sväng på jobbet, möte och annat. På kvällen rep i Asarums kyrka. Det var otäckt att spela, varje fras gav nära döden-upplevelser.

26, torsdag. Hemma idag igen, förkylningen har svårt att ge sig. På kvällen konsert i Asarum, det gick förhållandevis bra även om det var otäckt att spela.

27, fredag. På jobbet. Hämtade hem Sisi och Chata, Niklas kom senare med tåget. Denna kväll samma konsert fast i Olofström. Orkestern var fler än publiken :-/

28, lördag. Var i Lund och spelade med Obinetten.

29, söndag. Tog det lugnt och pysslade med datorerna.