Maj 2003

1, torsdag. Paris!

2, fredag. Paris!

3, lördag. Paris!

4, söndag. Paris!

5, måndag. Deklarationsdags. Jag var och hämtade ut min Libretto som väntade på mig på posten. Efter jobbet körde vi till Sölvesborg och lämnade in deklarationerna sent på kvällen. Jens kom och hälsade på en stund.

6, tisdag. Jag fixade med system och annat på Libretton, inget annat kul.

7, onsdag. Aximen dök upp på jobbet. Resten av dagen gick åt till att pilla med den. Lotta jobbade sent. Jag ringde Fredrik så när jag hämtat Lotta vid stationen plockade jag upp Fredrik och Mia varefter vi gick på Möllan. Efter Möllan blev det en "drajja" hemma innan vi gick och lade oss.

8, torsdag. Inget av värde.

9, fredag. Jag pysslade med att få in linux på Thinkpadden för att kunna köra kismet. Frampå eftermiddagen fick jag migrän och fick åka hem och lägga mig. Resten av dagen sabbad.

10, lördag. När väl migränet släppt körde jag till Sölvesborg. Bilen skall servas i Bromölla. Susanne var och hälsade på mormor och morfar så vi hade en liten sammankomst på kvällen.

11, söndag. Jag körde tillbaka till Lund med farsans bil (efter att ha lagat blinkersreläet). I Lund hade vi Obinett-rep på insten fram till klockan 5.

12, måndag. Möte om framtiden för Hyphoff, knappast troligt som förslaget ser ut nu. På kvällen tog Johan och jag en runda i 9000:en.

13, tisdag. Min bil var på service, inget annat än en punktering.

14, onsdag. Besiktning, och på kvällen körde Johan och jag upp och bytte bil i Sölvesborg.

15, torsdag. Macpub på kvällen, jag var lite seg och kom inte dit förrän vid 21.

16, fredag. Jobbade på musvet nästan hela dagen. Gjorde en samlingsplatta med Schönberg.

17, lördag. Jag hjälpte Johan med att felsöka hans ACC, på kvällen kom Fredrik och Mia över på middag.

18, söndag. Vi åkte till Hässleholm och såg på en hundutställning. Vi träffade Ebba och en söt sandfärgad valp. Det gick inge vidare för Tobben, men konkurrensen var hård. På vägen hem stannade vi hos Gert. Deras granne hade en hoppmatta som Lotta också provade.

Tobben i ringen.

Tobbe

Ebba

Hoppelihopp

19, måndag. Slappade på morgonen, hem tidigt.Jag släppte av en gammal skrivare hos Scooter. Lotta och jag åt lite ost och drack vin och lyssnade på musik på kvällen. Innan dess övade jag 2 timmar, det börjar kännas bra.

20, tisdag. Fortfarande ingen leverans från Speedparts, Jag hämtade Lotta i Helsingborg, när vi kom hem hjälpte vi Måns och Maria upp med lite prylar de handlat på IKEA.

21, onsdag. Äntligen prylar från Speedparts. Kvällen gick åt till att montera och glida runt lite.

22, torsdag. Pillade på statsvet, hjälpte lite på journalist. På kvällen hände mest inget alls, men jag fick lite övat. Jo, Scooter kom över och hämtade rengöringspappret till skrivaren.

23, fredag. Jag pillade med kismet i stort sett hela dagen, kom hem sent och övade lite.

24, lördag. Vi åkte till Lidköping vid 10 på morgonen, Ciryon åkte med till Göteborg. Bröllopet började vid 15.30 och vi fixade efterhand ett rum på vandrarhemmet inne i Lidköping. Vi blev kvar förvånansvärt länge och var inte på "hemmet" förrän efter 1 på natten.

Brudparet

25, söndag. Vi åkte redan vid 9 på morgonen, åt frukost på McD och hämtade Ciryon i Gbg vid 11. Det var oerhört vackert med låga moln på vägen mot Trollhättan, se bild. När vi kom hem gick vi till Möllevången och åt Thai på Krua Thai. Sen åkte vi till Lund. Jag repade med Obinett fram till 20 och sedan körde vi till Sbg eftersom det var mors dag. Morsan blev rejält överraskad, vi hade inte sagt något. Överraskning!

Sverige är fantastiskt!

26, måndag. iPodden dök upp, myspys

27, tisdag. Stress, stress. På kvällen hämtade jag upp Lotta här i Lund. Det var mycket svårt att hitta något att äta, till slut lagade Lotta till något litet. Vi såg en film hon lånat på bibblan, mysko, Jag är Dina eller nått hette den.

28, onsdag. Doktorspromovering. Dessutom körde vi till Stockholm på eftermiddagen. Saga och jag hämtade upp Lotta vid bibblan i Helsingborg. Gissa om Marita blev förvånad! Vi hade nämligen annonserat att vi skulle komma dagen därpå.

29, torsdag. En lugn och fin dag på Ingarö. Tyvärr kände jag av förkylning.

30, fredag. Ytterligare dag på Ingarö. På kvällen kom Lena och P-O över på middag. Trevligt.

31, lördag. På eftermiddagen skulle Lotta på FN-fest och jag var hos Björnström. Kul att träffa gänget! Belak, Arvid, Jürgen, Björnström och jag snackade 99mac och åt och drack! Fräck lägenhet på Sveavägen hade han också!

Jürgen och Björnström

Arvid och Belak

Belak konstaterar att batteriet i iPodden var tomt, så någon iTtrip-visning fick vi inte...

Tillbaka...