December 2003

1, måndag. Jahapp, så var det måndag igen. Daniel, tillbaka från Tjockhult, kom förbi.

2, tisdag. Åsa och jag gjorde färdig tidningen, KULigt, ett litet skämt/tidsfördriv.

3, onsdag. Jag var hos journalisterna, åt lunch med Daniel och Stefan. På eftermiddagen var det filmvisning på jobbet, vi såg Ryska Arken. Lite konstig.

4, torsdag. Kort och fin dag varefter jag körde till Jämshög och repade. På dagen slutbesiktigades hissen, äntligen är de klara!

5, fredag. Inget av intresse på jobbet, på eftermiddagen var Åsa och jag på Lundagård och tog fredagsfika.

6, lördag. Klockan 05:00 rullade vi ut ur Malmö med siktet inställt på Storvreta utanför Uppsala. Målet var en liten butik där vår lilla Lisa väntade. Om Lisa kan vi säga mycket. Snart så kommer hon att få en egen hemsida! Vi drog oss senare mot Ingarö där vi sov över.

Säg hej till Lisa!

Lisa sover i bilen på väg mot Ingarö

Idel bus på kvällen.

Men efter bus måste man vila!

Det var fler än jag som var nöjd med köpet...

7, söndag. Vid 9-tiden anträdde vi resan söderut till Sölvesborg där Lisa hade en trevlig eftermiddag.

Det var vinterlandskap på Ingarö

8, måndag. Vi stannade i Sölvesobrg under dagen eftersom jag skulle repa i Jämshög igen på kvällen. Lisa hade verkligen en heldag. På väg hem från Jämshög såg jag flera vildsvin strax utanför Grödby.

Lisa leker med Elvis, en annan bedlis som kom på besök.

Lisa tar igen sig i sin bur och äter lite äggstanning.

9, tisdag. Vi körde till Malmö via Lund och visade upp Lisa som naturligtvis gjorde stor succe. Jag kom till jobbet framåt eftermiddagen och kom inte därifrån förrän 21 då det var råmanusinlämning för BIVIL.

10, onsdag. Jag passade Lisa och jobbade på förmiddagen. På eftermiddagen var jag på jobbet och löste lite strul här och där.

11, torsdag. Inget nytt.

12, fredag. På kvällen var min bror förbi och jag lyckades laga PowerBooken med reservdelar från en annan, 5 timmar tog det, puh!

13, lördag. Jag åkte tidigt till Sölvesborg, Lotta och Saga stannade hemma. Lisa hade heldag, hon visades upp för massor av folk som kom förbi. Hemma på Bergsgatan var det en massa pundare i huset som skrämde slag på Lotta och Patricia.

14, söndag. Konsert i Jämshög, Jag var där nästan hela dagen. Inte så kul, men vad gör man inte för lite pengar ;-)

Vi gjorde ett julkort, så här blev det!

15, måndag. Måndag igen, på väg ner till Malmö med Lisa stannade jag en stund på insten så folk kunde gulla lite med Lisa igen. Eftermiddagen spenderades hemma.

16, tisdag. Körig dag med en massa hit å dit. På kvällen var det julmiddag med insten, på Brasserie Lundia.

Julmiddag!

17, onsdag. Jullunch hemma hos Birgitta, en trevlig tradition! På eftermiddagen satte jag ihop alla överblivna PowerBook-delar till en dator som faktiskt funkar och som nu residerar hemma hos Oscar!

Jullunch hemma hos Birgitta.

18, torsdag. Inget nytt.

19, fredag. Vi var och åt lunch på SPOT, Åsa, Christel och jag. På eftermiddagen när vi fikade ringede Sisi. Niklas mådde uselt efter festen igår kväll. Det slutade med att han fick åka ambulans till MAS eftersom han inte lyckades behållade vatten ens en gång. Morsan och farsan kastade sig ner, samtidigt som jag skjutsade Lotta till Sturup. Efter 7 timmar (!) på akuten fick Niklas komma hem då han repat sig betydligt, läkaren gissade att det var kycklingen som gett honom förgiftningen.

20, lördag. Niklas och jag gjorde i ordning oss och åkte till slut till Sölvesborg via Limhamn. I Limhamn lämnade jag av lite saker till Maestro Flink.

21, söndag. Jag var i Ronneby och spelade konsert i kyrkan. Inget storartat men visst. Dirigent var gamle polaren Fredrik S från Sölvesborg.

22, måndag. Jag pysslade om Niklas dator och Niklas var i Kristianstad och köpte (inga) julklappar.

23, tisdag. Niklas och jag var i Lund/Malmö och inhandlade de sista julklapparna, det tog nästan hela dagen.

24, onsdag. JULAFTON! En hel dag av ätande och socialiserande. Morsan blev faktiskt riktigt glad över att få "bredband". Jag fick mest hundsaker, jag kan inte förstå varför...

Julmiddag.

Julklappsutdelning.

Den rimmande tomten.

25, torsdag. Juldagen spenderades lugnt och stilla, inget speciellt. Lisa är rena monstret, ger sig på de andra hundarna hela tiden trots att de försöker säga ifrån.

Nikke å Henke var på Hanöhus, här värmer Eleventh Floor Records upp inför kvällens party.

26, fredag. På annandagen var vi och åt middag hos mormor och morfar.

När vi skulle ut till Hörvik fick Lisa prova sin julklapp, måttligt glad ser det ut som...

Lunch i Hörvik.

27, lördag. Niklas åkte ner till Malmö med Henke för lite rea-shopping, och stannade sedan i Malmö över natten. Här i Sölvesborg hände inget speciellt, jag spelade CM och morsan lade pussel.

28, söndag. Niklas kom tillbaka med en förkylning och vi fortsatte med pussel och CM (fast det spelar bara jag).

Å här sitter han å spelar CM4, dagarna i ända!

Lisa är en söt hund!

Men livsfarlig!

29, måndag. Morsans bredband blev inkopplat och jag fick pyssla lite med telefontrådarna för att få modemet att sitta uppe i mitt rum och alla andra telefoner fungerande. På kvällen körde Nikke och jag till Lund/Malmö, vi lyckades få ut paketet som låg och väntade och sedan körde jag Niklas hem. Lite senare fick han skjuts till tåget när han skulle hämta Sisi. Jag körde och hämtade Lotta vid Sturup lite senare på kvällen.

30, tisdag. Vi låg mest hemma hela dagen för Lotta var också förkyld. Jag körde Sisi till Lund eftersom det var tågstrejk. Jag hämtade även verktyg varefter jag var till Returbilen för att få tag på torkarmotor till farsan, men den var redan plockad så det blev inget med det.

31, onsdag. Alla är dassiga utom jag. Jag åker till Burlöv center och köper nya vattenfilter till bryggaren, kaffet smakar skit. Vi beslutar oss för att åka till Sölvesborg för nyårsafton trots att morsan och farsan också börjar bli dassiga, men lite sällskap får vi i alla fall. Nyårsafton blir som sagt lugn och vi sover nästan hela kvällen. Så var det slut på 2003, dags för 2004!