Augusti 2003

1, fredag. Jag pillade med båtmotorn, för det var något vajsing. Tyvärr slet farsan av snöret, så den får nog in på service. Jens följde med ner, vi passerade Höör och hälsade på Fredrik på vägen. På kvällen drog vi till Möllan å hade en allmänt trevlig afton.

2, lördag. Nu börjar sommaroperan i Höör, 10:00. Jag släppte av Jens vid stationen i Höör.

3, söndag. Mer sommaropera. Gert och jag har planer på att gjuta högtalare i cement, precis som Rauna-högtalarna. Vi får se vad som blir av det.

4, måndag. Opera, opera, opera. Idag var P2 på plats och spelade in lite, vi kommer att höras i "mitt i musiken". På kvällen installerade jag gästboken här på sidan.

Uppställning för fotografering

Gert...han kommer gilla den här bilden...

Paus!

Mer paus...undras om vi spelar alls?

5, tisdag. Opera hela dagen. På kvällen åt vi pizza hos Fredrik och Mia.

6, onsdag. Opera... På aftonen åkte JohanK och jag och tittade på Streetrace nere vid svanen. Det är ju en gåta ingen blir skadad, de körde som galningar kors och tvärs alldeles för nära publiken för min smak.

7, torsdag. Opera. Idag var det genrep. Det gick över förväntan, av en händelse var Gert, Niklas gamla jazz-lärare där och tittade.

Jaha, så ser man ut då...

Kostymrep, akt 1, scen 3d.

8, fredag. Premiär! Jag slappade hela dagen. PPC2003-uppgraderingen kom så jag pysslade lite med Aximen. Morsan, farsan, mormor och morfar var och tittade på premiären, de gillade operan.

75% av familjen B.

Öh, vad försöker Gert göra med Tinas horn?!

Premiärfest!

9, lördag. Jag kom i säng sent så jag sov till 11. Sen slappade jag tills jag skulle åka till Höör igen. Denna föreställning gick inte lika bra. En dell tapp här och där. Lotta hade FN-fest med lite folk.

10, söndag. Sista föreställningarna. Jättevarmt! Lotta var med på matinén liksom en massa danskar från Carl Nielsen-samfundet samt från Carl Nielsens hemkommun. Vi hyssade lite med Matts i sista föreställningen: han fick en barnfiol när han skulle spela! :) Jag var hemma vid 23:30, släppte av Erik vid Möllan. Då var 99mac-gänget med Mr B där och tog en pilsner. Jag skjutsade hem "Bettan" Mia och sen gick jag upp och tog en pilsner, fast det var inge kul, jag var ofantligt trött.

11, måndag. Segt att gå upp. Ciryon och jag jobbade mer med X Server, det börjar likna något. Det gör det inte på insten dock, det ser ut som fasen.

12, tisdag. Jag var hemma. Gjorde rör, misslyckades. Var och letade efter någon som kunde slipa kniven men ingen ville. På musikaffären hade tungor som jag köpte. Alltid något.

13, onsdag. Var hemma och gjorde rör, ingen lycka idag heller.

14, torsdag. Virus på insten, jag och Daniel rensade. Sen hem och fippla mer med rör, fortfarande ingen lycka, desperation! Imorgon kör jag till Halmstad och köper rör av en kille där. På kvällen var jag i Trelleborg och repade med Sanna Nielsen.

15, fredag. Jag körde via insten till Halmstad. Tog ett tag, men han är ju trevlig. Många mil för ett rör.

16, lördag. Rep med Lagerås i längorna, P800:an kom. Kul leksak.

17, söndag. Obinetterna kom vid 10, vi repade lite själva och senare med Lagerås. Gudstjänst vid 14 och konsertt vid 16. Överlag gick det rätt dåligt, men de som lyssnade var entusiastiska.

18, måndag. På insten. Var på journalist och statsvet. På eftermiddan var jag och hämtade OBD-II-grejjorna, sen var Johan och jag en runda på stan och körde. Innan dessa hade jag dock varit i Trelleborg och spelat konsert. Kort och bra, med Sanna Nielsen.

19, tisdag. Jag lyckades radera alla bilderna i telefonen, pga OSX-strul. Svordomar!! Nikke och Henrik kom över på kvällen och kopierade lite grejjor. Sen gick Lotta och jag ut med Fredrik, Mia, Johan och JohanK och tittade på Wilmer X samt på "El Spectaclo".

På väg till jobbet. Galen!

Kul (?) bilnummer i Lund

Wilmer X

El Spectaclo

20, onsdag. Jag hade tänkt att vara hemma hela dagen, men det blev en tur till jobbet iaf. Ordnade lite saker, sen beställde jag nya kameran, trevligt. På kvällen var jag hos Nikke och såg fotbollen. Han hade klippt sig minsann.

Kameran i telefonen förevisas för Åsa.

Broder har gjort ett klipp?

21, torsdag. Heldag med möte på insten. Lunch från Spot och middag på kvällen på Godset. En rätt trevlig dag på det hela taget. Hann även med ett byggmöte, hissen blir inte klar förrän tidigast i oktober, suck.

Svårtydd bild från Godset.

22, fredag. Inte mycket på tapeten. Jag visade insten för en dam från byggnadsenheten

23, lördag. Lotta jobbar. Jag hämtar henne i Helsingborg, sen åker till Sölvesborg. Jag ska hämta upp en S/36 med tillbehör.

24, söndag. Det blev ingen S/36:a än, det var visst inte så bråttom. Farsan och jag gjorde lite turbotrycktester med OBD-II. Vi var hos mormor och morfar på en kopp kaffe. Ett litet åskväder tittade förbi. Jonas krängde av däcken från fälgarna, lite mindre att släpa upp till Smålandsstenar.

Familjen Nygren i Hörvik, man ser ju vad Bamse är mest intresserad av...

25, måndag. Triiiisst. Jobb, jobb, jobb. På aftonen var Johan och jag och testade 0-100 samt 0-402m. Det blir grovt med OBD-II, men 7,8sek 0-100, 15,5sek 0-402m ca 150km/h.

26, tisdag. Avdelningsmöte på morgonen, sen pysslade jag lite mer inför terminsstart. Niklas kom förbi lagom till hemfärd. Vi var och spanade in Turning Torso och "käppa-sta´n".

Avdelningmöte. Bodil, Elsbeth, Gunilla och Birgitta.

27, onsdag. Spring, spring. Var på statsvet och fixade flera datorer. Niklas hade vänligheten att titta till Saga på eftermiddagen. Saga har ju en ruskig hosta och är hemma från skolan. På kvällningen så dog UPS:en, så jag och Johan åkte till Lund och hämtade en avdankad.

28, torsdag. Byggmöte. Mycket strul med ombyggnaden, jag springer runt som en tok och fixar överallt, fick ändå lite gjort, nu börjar det brinna i knutarna inför terminsstart. Idag kom den nya digitalkameran *smile*. Inget objektiv dock så jag fick pipa bort till Viktor och låna ett. Lunch med Sigge.

Sigge vid grönsaksståndet på torget.

29, fredag. Städvisitation. Flera saker har blivit skadade, mest switchar. Vi måste få dessa fixade, mycket annat som strular. Detta bygge har verkligen kostat mycket pengar. Jag är inte tillnärmelsevis klar med det jag ska vara inför måndagen. I övrigt rasade farsans bensinpump, det blev ett dyrt nöje...

30, lördag. Jag var på insten hela dagen. Mycket att fixa. Listade ut skrivarprobbset, lade in kort och konton osv. På kvällen slappade jag framför datorn.

31, söndag. Jag slappade på förmiddagen, körde till jobbet en stund efter lunch. Ekelund kom på besök. Vid 17 var jag på fotboll. Lunds BK mot Mjällby AIF. Mjällby vann men det var en riktigt trist match.

Straffmål